Winkel verlichting

U zou het misschien niet denken, maar de verkoop van producten in uw winkel hangt samen met uw winkelverlichting. Een optimale inrichting nodigt de klant uit om de winkel in te gaan en de juiste verlichting zorgt voor het creëren van de perfecte ambiance. Voelt de klant zich prettig in de sfeer die uw winkel uitstraalt, dan zal de klant eerder geneigd zijn om producten bij u te kopen. En hoe kunt u nu beter sfeer creëren dan met verlichting?

lampotheek.nl biedt u een groot scala aan winkelverlichting. Bent u opzoek naar algemene basisverlichting om een hele ruimte min of meer gelijkmatig te verlichten?
Of zoekt u accentverlichting, om door middel van bijvoorbeeld spots, details in uw winkel te benadrukken? En wilt u graag gebruik maken van spanningsrails waarop deze spots kunnen worden aangebracht? Alles wat u zoekt aan winkelverlichting vindt u bij ons.

Er zijn verschillende soorten verlichting en talloze armaturen ontwikkeld voor bijvoorbeeld een warme uitstraling of voor accentverlichting. En zoekt u iets specifieks, neem dan contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u toch van dienst zijn.